wdawd

Miresevini ne faqjen tone.

Firma Demaj sh.p.k e krijuar ne vitin 1994, nga subjektet e para ne perpunimin e meremerit, granitit, onyxit, kuarcit, punimit te gurit dhe mozaikeve te ndryshem ju ofron sherbime me kualitet te larte dhe cmime konkuruese. Ne firmen tone do te gjeni punime si: banak kuzhine dhe tualeti, lavamane te ndryshe mmermeri, oxhaqe moderne dhe klasike, punime shkallesh, bazamake dritaresh, veshje dyersh, kollona mermeri, kapitele, tavolina, statuja, relieve, arredime te jashtme dhe punime artistike te ndryshme. Specialistat tane kane nje exsperience te gjate dhe jane trajnuar me se mire per te kryer me cilesi te larte porosine tuaj. Nese ju nevojite sherbimi yne, ju lutemi te vizitoni zyrat, ekspoziten dhe fabriken tone prane Varrezave te Sharres, Tirane. Telefononi ne 0692-099-466 ose dergoni nje email nga faqja Kontact per te marre nje informacion me te detajuar.