ico2

fasada oxhaku

Lexo me shume

Fasada oxhaku prej graniti ose mermeri punur me kujdes dhe cilesi te larte.

ico2

banak kuzhinash

Lexo me shume

Banak, lavapjate per kuxhina dhe tualet, me material graniti te trashesive te ndryshme, 100% rezistues ndaj krisjeve, gervishtjes apo gelqerizimit. Shikoni GALERINE e ketij websajti per te pare imazhet e disa kuzhinave te punuara nga ne.

ico4

arredim vilash

Lexo me shume

Arredime te brendeshme dhe te jashteme te hoteleve dhe vilave.

ico1

lavamane kuzhine & banjo

Lexo me shume

Lavamane te ndryshem per banjo dhe kuzhine te realizuara me mermer dhe granit te gdhendur.

ico4

Monumente te ndryshme

Lexo me shume

Varre dhe monumente te ndryshme per te krishtere dhe mysliman bazuar ne nje katalog te shumellojshem qe permban me teper se 1200 modele. Materiali qe perdorim ne eshte granit i cilesise se larte dhe ju keni mundesine te zgjidhni midis 80 ngjyrave te ndryshme graniti.

Ne garantojme pune me cilesi te larte dhe korrektesi!

Nje prej karakteristikave kryesore te firmes tone, pervec cmimeve te arsyeshme, shte dhe korrektesia dhe garancia e kryerjes se posorise brenda afatit. Sherbimi i kompanise tone karakterizohet me pak flaje "Cilesi, Shpejtesi, Garanci". Disa nga modelet a punimeve tona, ju mund ti shikoni ne Galerine e ketij websajti, por, per te shikuar katallogun e plote te punimeve tona, ju keshillojme te vizitoni zyren dhe ekspoziten tone.